Wat is BIMpress

Ons doel is om BIM-talenten te ontwikkelen in zowel hard- als softskills, om te zorgen voor een sterk functionerende medewerker en het optimaliseren van hun werkprocessen. Daarnaast willen wij de werkgever aantrekkelijk laten zijn door het toepassen van BIM in de organisatie, wat zorgt voor het vinden en binden van BIM-medewerkers.

Wij verzorgen praktijkgerichte BIM-trainingen met daarin de ontwikkeling van kennis & vaardigheden op het gebied van BIM, maar ook persoonlijke groei. Dit zijn uitgebreide interactieve en intensieve trainingen, waar hard- & softskills worden getraind in de rollen van BIM modelleur, BIM coördinator en BIM regisseur.

Vanuit een stevig inhoudelijke basis, aangevuld met persoonlijke coaching en ontwikkeling, spiegelen we de diverse trainingen aan teamsport binnen de topsportcultuur. BIM is topsport: onze trainingen bereiden jou voor op het kunnen werken op topniveau wat betreft kennis, vaardigheden en gedrag. Maatwerk dus!

Aan het einde van een van de gekozen training kan jij, vanuit jouw BIM-rol, een functioneel BIM proces doorlopen. Je bent in staat een gevalideerd BIM model aan te (laten) leveren dat voldoet aan de gestelde eisen en beschikbare BIM standaarden, op basis van de ‘Open BIM’ methodiek.

Ons DNA:

  • Praktijkgericht
  • Interactief
  • Vernieuwend
  • Hardskills + Softskills

Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.