OPRICHTERS

BIMpress is opgericht door Pim Jansen en Mark Arts. BIMpress verzorgt BIM opleidingen in Amersfoort en Zwolle. Mark en Pim beschikken over aanvullende vaardigheden en dat maakt hen een ijzersterk duo. Maak kennis met de oprichters van BIMpress.

Pim Jansen

Is expert op het gebied van BIM. Zijn passies voor bouw, onderwijs & ontwikkeling als ook het ondernemerschap, heeft hij weten te combineren in de oprichting van BIMpress waarbij alle passies samen smelten. 

Over Pim

Pim ontwikkelt trainingen voor BIM-professionals waarbij hij zelf zijn kennis en ervaring deelt als trainer. Vanuit zijn overtuiging en gedrevenheid inspireert hij graag mensen. Zijn trainingen zijn te omschrijven als interactief en praktijkgericht met als hoofddoel de ontwikkeling van het individu.

Lees verder...

Mark Arts

Als HR-adviseur en personal coach kent Mark de betekenis van gedrag in organisatie zeer goed. Om medewerkers van waarde te laten zijn en organisaties hun doelen te kunnen laten behalen is het managen van talent enorm belangrijk. 

Over Mark

Bewustwording, vertrouwen, betrokkenheid en perspectief zijn daarin essentieel.

Zijn interesse in het verhaal achter de mens, de ambitie en drijfveren, maken hem een succesvolle coach. Zijn aanpak als video interactieve begeleider en (DISC-)coach kenmerken zich door diepgang, inzicht en activering. Daarnaast is hij geïnteresseerd, alert en goede luisteraar. 

Lees verder...