OVER ONS

Impress with BIM. BIMpress

BIM maakt indruk! Wel valt of staat het met de wijze waarop. Alleen 3D modelleren of informatie toevoegen aan een digitaal platform is niet afdoende. BIM is een middel om op een slimme en professionele manier samen te werken met verschillende disciplines volgens de juiste standaarden. Wij kennen de BIM technieken en methodieken optimaal en hebben in onze BIM opleidingen daarnaast veel aandacht voor cultuur en gedrag. Een gouden combinatie. 

BIMpress is daardoor een verfrissend en innovatief opleidingscentrum gespecialiseerd in BIM en is opgericht door BIM-expert Pim Jansen en Personal Coach Mark Arts.

We hebben een sterke passie voor de ontwikkeling van mens & organisatie en we zijn ervan overtuigd dat BIM hierin centraal staat. Nu en in de toekomst. Wij willen bijdragen aan het professionaliseren van BIM in de bouwsector en bundelen daarin onze krachten; hard- & softskills. Door onze kennis en ervaring in beide specialismen zijn we onderscheidend ten opzichte van de meer traditionele opleidingen.

Wat is BIMpress?

Ons doel is om BIM-talenten te ontwikkelen in zowel hard- als softskills, om te zorgen voor een sterk functionerende medewerker en het optimaliseren van hun werkprocessen. Daarnaast willen wij de werkgever aantrekkelijk laten zijn door het toepassen van BIM in de organisatie, wat zorgt voor het vinden en binden van BIM-medewerkers.

Lees verder...

Pim is een expert op het gebied van BIM. Zijn passies voor bouw, onderwijs..Lees verder

Als HR-adviseur en personal coach kent Mark de betekenis van gedrag in organisatie zeer goed..Lees verder