Diensten

Wat doet BIMpress?

Wij houden ons bezig met allerlei activiteiten rondom de BIM-werkmethodiek. Vanuit een brede kennis en ervaring binnen de bouw, publieke sector en onderwijsinstellingen leveren wij de onderstaande diensten.

Implementaties

BIM draagt bij aan slim overdragen van digitale informatie. Wij verrichten volledige implementaties met aandacht voor hard- als softskills.

LEES MEER

Opleidingen

Lesstof met aandacht voor alle benodigde kennis en vaardigheden op BIM-gebied om daarmee de BIM-profs uit te laten blinken in hun vak.

LEES MEER

Workshops

Ruim aanbod aan workshops om medewerkers BIM toe te kunnen laten passen. Aandacht voor diverse disciplines en rollen.

LEES MEER

Engineering

Het is mogelijk om onze BIM-expertise direct in te zetten in jouw bouwproject. Van modelleur tot regisseur, met ervaring in grote utiliteitsprojecten.

LEES MEER

Documenten

Wij adviseren over de wijze waarop BIM-documenten opgesteld en slim beheerd kunnen worden. Naar behoefte kunnen we ook BIM-documenten voor jouw organisatie opleveren.

LEES MEER

Traineeships

Jonge BIM-professionals wil je zo snel mogelijk laten uitblinken binnen jouw organisatie. Wij faciliteren een ontwikkelpad met persoonlijke begeleiding en training op inhoud en vaardigheden.

LEES MEER

BIM & HR

Onze kracht ligt in de combinatie tussen het HR-vakgebied en BIM. De HR-advisering kan zich op diverse manieren uiten; van onboarding en SPP tot de inrichting van het functiegebouw.

LEES MEER

Maatwerk

Vraagt jouw bouwproject of BIM-issue om een maatwerk aanpak? Vanuit onze brede ervaring denken en doen graag mee, rekening houdend met diverse disciplines.

LEES MEER